Bookmark and Share

Prevoz do Dunaja - prevoz na letališče Dunaj

Prevozi oseb do Dunaja iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana taksi prevoz na Dunaj - poslovni prevoz iz Ljubljane do Dunaja, transferni prevoz do Dunajskega letališča,do Dunajskega hotela,apartmaja,airbnb stanovanja - Poceni Prevoz na letališče Dunaj.

 

Prevoz do Dunaja - Dunaj

Dunaj (nemškoWien) je glavno in največje avstrijsko mesto, in ena izmed avstrijskih zveznih dežel; zvezna dežela Dunaj sicer leži v celoti znotraj zvezne dežele Spodnja Avstrija. Dunaj je tudi najpomembnejše avstrijsko mesto. Ima približno 1.794 milijona in je kulturno, gospodarsko in politično središče Avstrije. Poleg tega, da ga zaradi glasbene dediščini imenujejo mesto glasbe.Dunaj je tudi mesto sanj, saj je bil dom prvemu psihoanalitiku,Sigmundu Freudu. Zgodovinsko jedro mesta je bogato z arhitekturnimi pomniki, vključujoč baročne gradove in vrtove, in se ponaša z znamenito Ringstrasse iz poznega 19. stoletja z velikimi poslopji, spomeniki in parki. Glavne turistične znamenitosti so: cesarski palači Hofburg in Schönbrunn (kjer domuje tudi najstarejši živalski vrt na svetu, ''Tiergarten Schönbrunn''), Cesarska zakladnica (Schatzkammer), stavba Parlamenta, mestna hiša (Rathaus) ter dunajsko vrteče kolo Riesenrad v zabaviščnem parku Prater. Kulturni poudarki vključujejo Burgtheater, dunajsko državno opero (Wiener Staatsoper), Dunajsko filharmonijo (Wiener Philharmoniker), Koncertno hišo (Konzerthaus), Hišo glasbe (Haus der Musik) in »Zlati« spomenik Johannu Straussu (Johann Strauss Denkmal), lipicanske konje v Španski jahalni šoli (Spanische Hofreitschule), obisk pevskega zbora Dunajski dečki, ter obisk dunajskega vinorodnega okrožja (bezirk) Döbling.

 

Prevoz do Dunaja iz Ljubljanskega območja,prevoz Ljubljana Dunaj po ugodni ceni že od 280 eur.  Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Dunaja že od 300 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa že od 400 eur.

 

Kako naročite prevoz do Dunaja?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Dunaja iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Dunaja iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Dunaja - Prevoz oseb do Dunaja iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Dunaja iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Dunaja iz letališča Zagreb - Prevoz do Dunaja iz letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Dunaja iz letališča Salzburg - Potrebujem prevoz do Dunaja iz letališča Ljubljana - Iščem prevoz do Dunaja iz Ljubljanskega območja - Rabim kombi prevoz na Dunaj - prevoz na letališče Dunaj - prevozi do letališča Dunaj - Prevoz do Dunaja iz Ljubljanskega letališča - Prevoz do Dunaja z kombi vozili

LEGENDICE Vam nudijo transfer na letališče Dunaj,prevoz na letališče Dunaj,zasebni transfer do letališča Dunaj,zasebni prevoz do Dunajskega letališča,individualni prevoz letališče Dunaj iz Ljubljane,individualni transfer na Dunaj iz letališča Ljubljana,poceni prevoz na letališče Dunaj,poceni transferni prevoz do Dunaja,taksi na Dunajsko letališče,taksi transfer na letališče Dunaj iz Ljubljanskega območja. Ne opravljamo tako imenovani diamantni prevoz,odlični prevoz,najboljši prevoz,najdražji prevoz na Dunaj,najcenejši prevoz na letališče,shuttle transfer na Dunaj,shutlle prevoz na letališče Dunaj - Vam pa nudimo LEGENDARNI prevoz do letališča Dunaj,do centra Dunaj,do hotela,airbnb apartmaja.

an image
Taxi LEGENDE - D.S.95353330 - Poslovni prevoz - Taksi prevoz - Transferni prevoz - prevoz na letališče Trst,Benetke,Treviso,Celovec - prevoz na letališče Dunaj,Graz,Zagreb,Rijeka,Pula - prevozi do Ljubljane - prevoz iz Ljubljane - poceni prevoz
Naroči prevoz iz letališča Ljubljana in poceni potuj do mesta,hotela,apartmaja
Online Book order taxi transfer from airport Ljubljana - send us sms
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - taksi prevoz