Bookmark and Share

Prevoz do Celovca - prevoz na letališče Celovec

Prevozi oseb do Celovca iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana taksi prevoz v Celovec - poslovni prevoz iz Ljubljane do Celovca,transferni prevoz do Celovškega letališča,do celovškega hotela,apartmaja,airbnb stanovanja - Zasebni Prevoz na letališče Celovec.

 

Prevoz do Celovca - Celovec

Celovec ali po nemško Klagenfurt je mesto v državi Avstriji in glavno mesto ene izmed devetih avstrijskih zveznih držav- Koroške. Celovec dandanes šteje skoraj 100 tisoč prebivalcev. Mesto Celovec je zelo obiskano in primerno za številne izlete, saj je obdan z gorami tako na severu kot tudi na jugu. Ob robu mesta leži veliko parkov in kar 23 gradov. Celovec je znan po svojem poletnem festivalu  »Altstadtzauber«. Worthersee ali Vrbsko jezero je največje jezero na Avstrijskem Koroškem. Razpostira se od Celovca pa vse do mesta Vrba na Koroškem.

 

Taksi Prevoz prevoz,individualni prevoz,poslovni prevoz,poceni Prevoz do Celovca iz Ljubljanskega območja,prevoz Ljubljana Celovec po ugodni ceni že od 70 eur.  Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Celovca že od 70 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa že od 100 eur.

 

Kako naročite prevoz do Celovca?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Celovca iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Celovca iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Celovca - Prevoz oseb do Celovca iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Celovca iz letališča Treviso - Prevoz oseb do Celovca iz letališča Dunaj - Prevoz do Celovca iz letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Celovca iz letališča Salzburg - Potrebujem prevoz do Celovca iz letališča Ljubljana - Iščem prevoz do Celovca iz Ljubljanskega območja - Rabim kombi prevoz do Celovca

LEGENDICE Vam nudijo transfer na letališče Celovec,prevoz do letališča Celovec,zasebni transfer do Celovec letališča,zasebni prevoz do Klagenfurt letališča,individualni prevoz,individualni transfer,poceni prevoz,poceni transfer,taksi prevoz na celovško letališče,taksi transfer na letališče Celovec. Ne opravljamo tako imenovani diamantni prevoz,odlični prevoz,najboljši prevoz,najdražji prevoz do letališča,najcenejši prevoz na letališče Celovec,nizkocenovni prevoz,letalski prevoz,avtobusni prevoz,shuttle transfer do Celovca,shutlle prevoz na letališče Celovec - Vam pa nudimo LEGENDARNI prevoz do letališča Celovec,do celovškega hotela,airbnb apartmaja.

an image
Taxi LEGENDE - D.S.95353330 - Poslovni prevoz - Taksi prevoz - Transferni prevoz - prevoz na letališče Trst,Benetke,Treviso,Celovec - prevoz na letališče Dunaj,Graz,Zagreb,Rijeka,Pula - prevozi do Ljubljane - prevoz iz Ljubljane - poceni prevoz
Naroči prevoz iz letališča Ljubljana in poceni potuj do mesta,hotela,apartmaja
Online Book order taxi transfer from airport Ljubljana - send us sms
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - taksi prevoz