Bookmark and Share

Prevoz do Benetk - prevoz na letališče Benetke

Prevoz oseb do Benetk iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana taksi prevoz v Benetke - poslovni prevoz iz Ljubljane do Benetk,zasebni prevoz do Beneškega letališča Marco Polo,transferni prevoz do Beneškesga hotela,apartmaja,airbnb stanovanja - Prevoz na letališče Benetke.

 

Prevoz do Benetk - Benetke

Benetke (italijanskoVenezia, beneškoVenesia) so glavno mesto italijanske dežele Benečije (italijansko Veneto). Svetovno znano obmorsko mesto kanalov in mostov se razteza prek številnih majhnih otokov v močvirni morski plitvini (laguni) na zahodni obali severnega dela Jadranskega morja. Laguna obsega obalo od ustja rek Pada na jugu in Piave na severu. Mesto šteje okoli 318.000 prebivalcev. V naravi Benetke še danes izgledajo kot v dobi svojega razcveta. V očeh mnogih turistov so se nekdanje Benetke spremenile v kamniti spomenik, ki ga je treba videti. Posebej privlačne točke so Trg svetega Marka s svojim 175 m dolgim in razkošnim prostorom, s cerkvijo in 99 m visokim Campanilom (zvonik), ki stoji samostojno in s posebej izrazito doževo palačo z arkadami z zašiljenimi loki. Predvsem pa so privlačni kanali s skoraj štiri kilometre dolgim Canalom Grande, ki seka mesto v obliki velike črke S. Romantična vožnja z gondolo po Canalu Grande je še danes obvezen program vsakega obiskovalca Benetk. Letališče mesta Benetke je na kopnem, v kraju Tessera. Imenuje se Aeroporto Marco Polo in je tretje v Italiji po številu potnikov. Celinske Benetke so sestavljene iz 5 okrajev: Mestre-Carpenedo, Marghera, Chirignago-Zelarino in Favaro Veneto. Mestre je središče in najbolj naseljeno urbano območje celinskih Benetk. Obstaja več avtobusnih linij in dve tramvajski progi. Večina povezuje celino s Piazzale Roma, glavno avtobusno postajo v Benetkah preko Ponte della Libertà, mostom, ki povezuje celino s skupino otokov, ki sestavljajo zgodovinsko središče Benetk.

 

Taksi Prevoz ,poslovni prevoz,zasebni prevoz,transferni prevoz,poceni Prevoz do Benetk iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni že od 180 eur za osebno vozilo.  Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Benetk že od 200 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa že od 230 eur.

 

Tukaj lahko naročite prevoz do Benetk

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


Prosimo, preden kliknete na gornji gumb, obkljukajte za uspešno pošiljanje tudi okenček spodaj, kjer piše 'I'm not a robot.'

Prevoz do Benetk iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Benetk iz Ljubljane - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Benetk - Prevoz oseb do Benetk iz letališča Benetke - Prevoz oseb do Benetk iz letališča Graz - Prevoz oseb do Benetk iz letališča Zagreb - Prevoz do Benetk iz letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Benetk iz letališča Salzburg - Potrebujem prevoz do Benetk iz letališča Ljubljana - Iščem prevoz do Benetk iz Ljubljanskega območja - Rabim kombi prevoz v Benetke - prevoz na letališče Benetke - prevozi do letališča Benetke - Prevoz do Benetk iz Ljubljanskega letališča - Prevoz do Benetk z kombi vozili - zasebni prevoz na beneško letališče Marco Polo - Potuj z nami na letališče Benetke - Kako narošiti poceni transfer na letališče Benetke, Shuttle prevoza na letališče Benetke ne opravljamo - Ne opravljamo na letališče Benetke shuttle transferja -

LEGENDICE Vam nudijo transfer do Benetk,prevoz na letališče Benetke,zasebni transfer do Beneškega aletališča Marco Polo,zasebni prevoz do Marco Polo letališča iz Ljubljane,individualni prevoz na letališče Benetke,individualni transfer na Marco Polo,poceni prevoz,poceni transfer,taksi prevoz,taksi transfer na letališče Benetke. Ne opravljamo tako imenovani diamantni prevoz v Benetke,odlični prevoz,najboljši prevoz,najdražji prevoz do letališča Benetke,najcenejši prevoz do Venice letališča,nizkocenovni prevoz do Benetk,letalski prevoz do Marca Polo letališča,avtobusni prevoz,shuttle transfer do letališča Benetke,shutlle prevoz na letališče Benetke - Vam pa nudimo LEGENDARNI prevoz do letališča Benetke,do Beneškega hotela,do Benetke airbnb apartmaja.


©Taxi LEGENDS transfer company - We offer for you taxi transfer,business transportation from or to airport Ljubljana,taxi transfer from Ljubljana,to Ljubljana.You can get taxi transfer,transfer service,private transfer,individual transfer,business transportation from airport Ljubljana,to airport Ljubljana - Transfer from airport Ljubljana - Transfer to airport Ljubljana - Ljubljana airport Transfer to city Ljubljana - airport Ljubljana transfer service to popular place,to tourist spot.Shuttle transfer,Shuttle service are not provide. On this website you can booking taxi,booking transfers,booking transport,booking taxi connect,transfer to airport Trieste,Venice,Vienna,Zagreb,Rijeka,Treviso,Graz,Klagenfurt.Pre-order transfer service from airport LJubljana,transfer to city,taxi to city,connection to city,transport to city.Online book transfer,order car service,order van service.Booking Taxi LEGENDE transfer from airport Brnik - Book a taxi,book a transfer - transportation order step 1,send us e-mail on taxi.legende@gmail.com,order step 2,choose car or van vehicle,order step 3,confirm e-mail and go with us,travel with us and visit popular city from airport Ljubljana - website:www.taksilegende.com - get price and take us,ask for your travel price via SMS on +38631732289,via Viber,via Whatsapp.