Bookmark and Share

Prevoz do Ankarana

Prevoz do Ankarana iz letališča Ljubljane - Letališče Ljubljana prevoz v Ankaran - poceni prevozi iz Ljubljane do Ankarana, do ankaranskega hotela, airbnb stanovanja

 

Ankaràn je zdraviliško in turistično obmorsko naselje na južni obali Miljskega polotoka, v Koprskem zalivu, hkrati pa sedež najmlajše slovenske občine.

Naselje se nahaja na območju, kjer avtohtono živijo pripadniki italijanske narodne skupnosti in kjer je poleg slovenščine uradni jezik tudi italijanščina.

Na temelju vseh opisanih dejavnosti, ki so se razvile na področju današnjega Ankarana po drugi svetovni vojni, se je začelo graditi tudi sedanje naselje. Sprva kot stanovanjsko delavsko naselje, kasneje pa je Ankoran postal samostojni kraj, zaradi svoje obmorske lege pa tudi turistična destinacija. Ankaran zaživi predvsem poleti, takrat tudi organizirajo prireditvi »Ankaranska noč« in »Srednjeveška tržnica«.

 

Prevoz do Ankarana iz Letališča Ljubljana ali iz Ljubljanskega območja po ugodni ceni.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Ankarana že od 90 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb pa 120 eur.

 

Kako naročite prevoz,taksi do Ankarana?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E .
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'


Prevoz poceni do Ankarana iz Letališča Ljubljana - Prevoz v Ankaran iz Ljubljane - Letališče Ljubljana prevoz iz Ankarana - Prevoz do Ankarana iz letališča Benetke - Letališče Ljubljana: taksi prevoz do Ankarana - Prevoz v Ankaran iz letališča Treviso - Prevoz v Ankaran iz letališča Dunaj - Prevoz v Ankaran iz letališča Celovec - Prevoz do Ankarana iz letališča Salzburg - Prevoz do Ankarana iz letališča Brnik - Poceni prevoz do Ankarana z kombi vozilom - Iščem poceni prevoz do Ankarana iz Ljubljane - Ali Potrebuješ prevoz do Bleda?

Na tej internetni strani,Prevoz do Ankarana ali na naši telefonski številki +386 31 732 289 ali preko e-maila: taxi.legende@gmail.com si lahko naročiš taksi prevoz,zasebni prevoz,individualni prevoz,poslovni prevoz,privatni prevoz,poceni prevoz,prevoz oseb,prevoz po ugodni ceni,zasebni transfer do Ankarana,prevoz do hotela,airbnb apartmaja - Ne moreš pa naročiti najdražji prevoz,nizkocenovni transfer,najcenejši prevoz,avtobusni prevoz,letalski prevoz,shuttle transfer,shuttle prevoz do mesta Ankaran,ker tega ne opravljamo....

an image
Taxi LEGENDE - D.S.95353330 - Poslovni prevoz - Taksi prevoz - Transferni prevoz - prevoz na letališče Trst,Benetke,Treviso,Celovec - prevoz na letališče Dunaj,Graz,Zagreb,Rijeka,Pula - prevozi do Ljubljane - prevoz iz Ljubljane - poceni prevoz
Naroči prevoz iz letališča Ljubljana in poceni potuj do mesta,hotela,apartmaja
Online Book order taxi transfer from airport Ljubljana - send us sms
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - taksi prevoz