Bookmark and Share

Prevoz do Zagreba - prevoz na letališče Zagreb

Prevoz oseb do Zagreba iz letališča Ljubljana - Letališče Ljubljana taksi prevoz v Zagreb - poceni prevozi iz Ljubljane do Zagreba,do hotela,apartmaja,airbnb stanovanja,poslovni prevoz do letališča Zagreb - zasebni prevozi na letališče Zagreb

 

Prevoz do Zagreba iz letališča Ljubljana

Zagreb je glavno mesto Republike Hrvaške in središče istoimenske županije. Mesto se nahaja na obrobju gore Medvednica in na jugozahodnem delu Panonske nižine ob reki Savi. Nahaja se na nadmorski višini 122 m. Zagreb leži ob glavni kopenski magistrali med Srednjo Evropo in Malo Azijo, prav tako pa tudi ob enem od dovozov iz Panonske nižine do Jadranskega morja. Zagreb je središče 5 najpomembnejših avtocestnih tras na Hrvaškem. Najpomembnejša med njimi je avtocesta A1 Zagreb-Split-Dubrovnik, ki je dokončana do Ploč. Druga najpomembnejša trasa je A3 Bregana-Zagreb-Lipovac, ki povezuje severno Evropo s Turčijo. Ostale pomembne avtocestne trase so: A6 Zagreb-Reka, A4 Zagreb-Goričan, ki se na Madžarskem nadaljuje do Budimpešte, in A2 Zagreb-Macelj. Letališče Franjo Tuđman je največje in najbolj obremenjeno letališče na Hrvaškem. Nahaja se na območju Velike Gorice. Letališče je bilo dokončano in odprto za civilni promet leta 1959. Leta 2017 so odprli novi terminal. Zraven glavnega letališča deluje tudi manjše športno letališče, Letališče Lučko.

 

Ljubljana Taksi Prevoz ,individualni prevoz,poslovni prevoz,poceni Prevoz do Zagreba po ugodni ceni že od 110 eur.Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Letališče Ljubljana: Cena prevoza do Zagreba že od 130 eur za osebna vozila srednjega razreda,za kombi vozilo do 7 oseb že po 170 eur.

 

Letališče Ljubljana: Kako naročite Prevoz do Zagreba?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite kdaj bi želeli prevoz,koliko oseb Vas je in napišite nam odhodno destinacijo.Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas,nam to tudi povejte.Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E 
Zvezdica * pomeni, da je polje potrebno izpolniti
Podjetje:
* Ime:
* Telefon:
* E-naslov:
Zadeva:
Komentar:


To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Prevoz do Zagreba: Letališče Ljubljana prevoz Zagreb, prevozi iz Ljubljane do Zagreba - Prevoz v Zagreb iz Ljubljane - Letališče Ljubljana prevoz v Zagreb - Prevoz do Zagreba iz letališča Benetke - Prevoz v Zagreb iz letališča Treviso - Prevoz do Zagreba iz letališča Dunaj - Prevoz do Zagreba iz letališča Celovec - Prevoz do Zagreba iz letališča Salzburg - Ali potrebuješ privat transfer v Zagreb?

LEGENDICE Vam nudijo transfer do Zagrebškega letališča,prevoz,zasebni transfer na letališče Zagreb,zasebni prevoz,individualni prevoz,individualni transfer,poceni prevoz,poceni transfer,taksi prevoz do letališča Zagreb,taksi transfer na letališče Zagreb. Ne opravljamo tako imenovani nizkocenovni prevoz,letalski prevoz,avtobusni prevoz,diamantni prevoz,odlični prevoz,najboljši prevoz,najdražji prevoz,najcenejši prevoz,shuttle transfer do letališča Zagreb,shutlle prevoz na letališče Zagreb - Vam pa nudimo LEGENDARNI prevoz do letališča Zagreb.

an image
Taxi LEGENDE - D.S.95353330 - Poslovni prevoz - Taksi prevoz - Transferni prevoz - prevoz na letališče Trst,Benetke,Treviso,Celovec - prevoz na letališče Dunaj,Graz,Zagreb,Rijeka,Pula - prevozi do Ljubljane - prevoz iz Ljubljane - poceni prevoz
Naroči prevoz iz letališča Ljubljana in poceni potuj do mesta,hotela,apartmaja
Online Book order taxi transfer from airport Ljubljana - send us sms
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - taksi prevoz