Bookmark and Share

Prevoz do Ljubljane

Letališče Ljubljana prevoz do Ljubljane - Taksi Prevoz Prevozi oseb do mesta Ljubljane - Letališče Ljubljana taksi prevoz v Ljubljano, prevoz do Ljubljanskega hotela, apartmaja, airbnb stanovanja.

 

Letališče Ljubljana: Prevoz do Ljubljane

Ljubljana je zelena prestolnica zelene države. Podobo mesta ob reki s slikovitimi mostovi in tržnico je zasnoval sloviti arhitekt Jože Plečnik. Mesto tisočerih prireditev obkrožajo parki in zaščitena območja narave. Zmajski most, ki ga krasijo znameniti kipi zmajev, je najbolj znana podoba Ljubljane. Če se niste fotografirali z zmajem na Zmajskem mostu, velja, da niste zares obiskali Ljubljane. Kipi zmajev, ki delujejo nekoliko strašljivo in skorajda resnično (v kolikor seveda verjamete, da so zmaji lahko resnični), so mojstrovina, ki buri domišljijo, že odkar je bil most postavljen. Povzpnite se na Ljubljanski grad. Do gradu potrebujete tri minute z vzpenjačo ali do dvajset minut peš. Z Razglednega stolpa in obzidja se ponujajo najlepši razgledi na mesto. Oglejte si dve muzejski in vrsto umetniških razstav. Odkrijte grajske zgodbe na vodenih ogledih z igralci v zgodovinskih kostumih. Uživajte v kulturnih prireditvah in si privoščite pojedino v vrhunskih restavracijah Gostilna na gradu in Strelec.Spijte kavico na Kongresnem trgu, kjer se vedno kaj dogaja.

Kongresni_trg_Ljubljana.jpg

Letališče Ljubljana: Prevoz do Ljubljane po ugodni ceni. Prevoze opravljamo z osebnimi in luksuznimi vozili,ki so sicer malo dražji, ni pa noben bavbav glede cene, če nas primerjate z drugimi prevozniki.

 

Cena prevoza iz Letališča Ljubljana do Ljubljane že od 25 eur za osebna vozila srednjega razreda, za kombi vozilo srednjega razreda do 7 oseb pa 35 eur.

 

Letališče Ljubljana prevoz: Ljubljana vozilo višjega razreda Audi a8 - Mercedes E - Bmw 7 - za ceno 40 eur, kombi Mercedes V 250 4matic do 7 oseb - 60 eur

 

Letališče Ljubljana: Kako naročite taksi prevoz do Ljubljane?

 

Izpolnite spodnji obrazec in Vam do večera odovorimo - Napišite, kdaj bi želeli prevoz, koliko oseb Vas je in napišite nam končno destinacijo v Ljubljani. Če potrebujete vip luksuzni prevoz za poslovnega partnerja ali za Vas, nam to tudi povejte. Na voljo so vam Audi a8 - kombi vozilo v250 4matic do 7 oseb in Mercedes E 

Letališče Ljubljana - Naročilo prevoza iz letališča Ljubljana

Datum pristanka: *

Ura pristanka:*

stevilka leta*

Od kje pristajate:

Vase ime - Ime potnika:*

Kontaktni telefon:

Kam potujete: Vasa vprasanja:*

Stevilo oseb:*

Izberi vozilo:*

Email Address*

To verify that you are not a robot, please check the box to the left of the statement, 'I'm not a robot.'

Po potrjeni rezervaciji prevoza do Ljubljane, Vas na željeni dan ob željeni uri po Vašem pristanku čakamo z željenim Imenom na izhodu Ljubljanskega terminala in Vas z željenim vozilom odpeljemo na željeni Ljubljanski naslov. V primeru zamude pristanka naročenega letala, Vas čakamo na izhodu po dejanskem pristanku, ki ga sledimo preko interneta.

Če je v vozilu več oseb in imate v planu razvoz potnikov po Ljubljani, se doplača 5 do 10 eur, odvisno od kroženja po Ljubljanskih ulicah. Ne opravljamo "SHUTTLE prevozov" do Ljubljane in ste vedno sami v vozilu. Dane cene so po vozilu.

Prevoz do Ljubljane iz Letališča Ljubljana - Prevoz oseb do Ljubljane iz Ljubljanskega letališča - Letališče Ljubljana Prevoz oseb do Ljubljane - Prevoz oseb do Ljubljane iz letališča Benetke - Prevoz do Ljubljane iz letališča Treviso - Prevoz do Ljubljane iz letališča Dunaj - Prevoz do Ljubljane iz letališča Celovec - Prevoz do Ljubljane iz letališča Trst. Naroči taksi prevoz do Ljubljanskega hotela iz letališča Ljubljana:taksi do Birokrat hotela,do Austria trend hotela,do Intercontinental hotela,do hotela Park,do hotela Lev,do Urban hotela,do Union hotela,do City hotela,do Central hotela,do Slon hotela,do A hotela,do M hotela,do Allegro hotela,do Adora hotela,do Art hotela,do Asteria hotela,do Antiq hotela,do Meščanka apartmaja,do Rohrmann apartmaja.Prevozi oseb do Ljubljanskega hotela ali apartmaja po fiksni ceni iz letališča Ljubljana.

Letališče Ljubljana prevoz do Ljubljane - Prevoz do Ljubljane iz Ljubljanskega letališča - Prevoz do Ljubljane iz letališča Celovec - Prevoz do Ljubljane iz Dunaj letališča - Prevoz do Ljubljane iz Trst letališča - Kombi prevozi do Ljubljan do hotela,apartmaja,airbnb stanovanja - Potrebujem poceni prevoz v mesto Ljubljana

an image
prevoz na letališče - prevoz iz letališča - prevoz do mesta Ljubljana - prevoz iz mesta Ljubljana - poceni prevoz do hotela - apartmaja
Letališče Ljubljana: naroči prevoz in poceni potuj do hotela - apartmaja
Ljubljana airport: Online Book order transfer service - send us sms on
Viber
Whatsapp

Email: taxi.legende@gmail.com

+386 31 73 22 89
Rabim - Iščem - poceni prevoz - ugoden prevoz